1. Sistemul wallinclusive,
folosit la constructia caselor din Ansamblul rezidential Magnolia-Corbeanca, confera locuintelor un confort termic si fonic deosebit.

2. Sistemul wallinclusive,
format din panouri termoizolante cu armatura inclusa, faciliteaza ridicarea unui etaj de cladire in 2 saptamani. Datorita acestui sistem in 2 luni poti avea propra ta casa!


3. Sistemul wallinclusive,
ofera caselor din cadrul Ansamblului rezidential Magnolia-Corbeanca o rezistenta la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter.

Certificatul termic

In primavara anului 2007 a fost efectuata o expertiza energetica la o locuinta de tip B din cadrul Ansamblului rezidential „Magnolia” Corbeanca si s-a ajuns la urmatoarele concluzii:
  • cladirea prezinta performante de izolare termica, fapt ce conduce la consumuri mici de energie termica,
  • coeficientul global de izolare termica a cladirii, care reprezinta fluxul termic specific disipat prin anvelopa cladirii, este mai mic decat valoarea normata,
  • rezistentele termice ale elementelor anvelopei cladirii (pereti opaci, suprafetele vitrate) asigura o protectie termica corespunzatoare a spatiilor incalzite,
  • referitor la instalatiile termice, s-a constatat ca puterea instalata in corpurile de incalzire este mai mare cu cca. 40% fata de necesarul de caldura de calcul, ceea ce ar insemna ca la temperaturi exterioare sub - 15°C se pot asigura temperaturile interioare prescrise in incaperi,
  • certificatul energetic al cladirii atribuie clasificare energetica B pentru incalzirea spatiilor si B pentru apa calda menajera (pe o scara de la A la J), precum si nota globala 97 (din maxim 100). Pe total utilitati termice (apa calda si incalzire)cladirea este clasificata energetic B, corespunzator unui consum specific anual normal de caldura de 122,64 kWh/m.an.
Se remarca faptul ca atat cladirea de referinta cat si cea eficienta energetic au consumuri de caldura mai mari decat cladirea certificata.

Si din punct de vedere ecologic cladirea are performante bune, emisia specifica de gaze cu efect de sera fiind foarte redusa si avand valoarea de 24,52 kgCO2/m2.an.


Copyright 2007 © Andami. Toate drepturile rezervate.