1. Sistemul wallinclusive,
folosit la constructia caselor din Ansamblul rezidential Magnolia-Corbeanca, confera locuintelor un confort termic si fonic deosebit.

2. Sistemul wallinclusive,
format din panouri termoizolante cu armatura inclusa, faciliteaza ridicarea unui etaj de cladire in 2 saptamani. Datorita acestui sistem in 2 luni poti avea propra ta casa!


3. Sistemul wallinclusive,
ofera caselor din cadrul Ansamblului rezidential Magnolia-Corbeanca o rezistenta la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter.

Despre noi

Proiectul Ansamblul rezidential "Magnolia" inceput in 2005 va fi finalizat in iulie 2008.In cadrul acestui Ansamblu rezidential fiecare model de casa este de tip vila cu Parter+Etaj, cu sau fara garaj. Vilele sunt predate la cheie si beneficiaza de toate utilitatile necesare. Casele construite cu sistemul inovator, wallinclusive – tehnologie importata din Italia, finisajele de cea mai buna calitate, terenul generos alocat fiecarei case si stilul arhitectural unicat pun in valoare fiecare vila oferindu-i personalitate si distinctie.

Andami, compania careia ii apartine acest proiect rezidential, este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de materiale de constructie din Romania. Acest lucru confera un plus de valoare acestui proiect rezidential care este primul dintr-un sir de cartiere de vile si imobile cu apartamente pe care Andami intentioneaza sa le dezvolte in urmatorii ani.

Ansamblul rezidential „Magnolia” este printre putinele cartiere care se construiesc in apropiere de Bucuresti si care ofera cumparatorilor un teren generos in jurul caselor, teren situat intre 535mp si 770mp . Este de mentionat ca finisajele sunt de cea mai buna calitate, constructorul incheind parteneriate cu companii consacrate din acest domeniu.


Pana in acest moment mai mult de 35 de vile sunt pregatite sa fie luate in primire de potentialii clienti.

Acestea pot fi achizitionate si prin intermediul creditelor ipotecare.

Copyright 2007 © Andami. Toate drepturile rezervate.