1. Sistemul wallinclusive,
folosit la constructia caselor din Ansamblul rezidential Magnolia-Corbeanca, confera locuintelor un confort termic si fonic deosebit.

2. Sistemul wallinclusive,
format din panouri termoizolante cu armatura inclusa, faciliteaza ridicarea unui etaj de cladire in 2 saptamani. Datorita acestui sistem in 2 luni poti avea propra ta casa!


3. Sistemul wallinclusive,
ofera caselor din cadrul Ansamblului rezidential Magnolia-Corbeanca o rezistenta la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter.

Dezvoltatorul imobiliar

"Andami Comp, compania care realizeaza aceasta investitie, este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de materiale de constructie din Romania. Compania produce cu echipamente performante plasa sudata, otel beton fasonat, panouri din polistiren cu armatura inclusa – elemente de baza ale sistemului wallinclusive. Acest lucru confera un plus de valoare ansamblului rezidential, care este primul dintr-un sir de cartiere de vile si imobile cu apartamente pe care Andami intentioneaza sa le dezvolte in perioada imediat urmatoare finalizarii ansamblului rezidential „Magnolia” Corbeanca."

www.andami.ro | www.wallinclusive.ro | www.fasonare.ro


Copyright 2007 © Andami. Toate drepturile rezervate.