Tipuri de case

Ansamblul rezidential Magnolia-Corbeanca pune la dispozitia cumparatorilor 4 tipuri distincte de case. Acestea difera in functie de arhitectura cladirii, suprafata construita, terenul aferent cladirilor si, nu in ultimul rand, de pret.

1. Locuinta tip A
Acest tip de locuinta este dezvoltata pe doua niveluri. La parter se afla zona de zi cu living, dinning, bucatarie si spatii anexe, iar la etaj este amenajata zona de noapte cu trei dormitoare si doua bai.

In functie de felul proiectului se pot regasi : dinning separat sau garaj cu unul sau doua locuri. Acest tip de proiect ofera varianta de casa individuala sau cuplata.

Structura de rezistenta este din diafragme de beton armat formate din panouri duble wallinclusive.

2. Locuinta tip B
Este dezvoltata pe doua niveluri, la parter se afla zona de zi cu living, dinning, bucatarie si spatii anexe, iar la etaj este amenajata zona de noapte cu trei dormitoare si doua bai. In functie de felul proiectului se pot regasi : garaj cu unul sau doua locuri, birou sau dressing pentru dormitorul matrimonial. Acest tip de proiect ofera varianta de casa individuala sau cuplata.

Structura de rezistenta este din diafragme de beton armat formate din panouri duble wallinclusive. Compartimentarile sunt din caramida.

3. Locuinta tip D
Este dezvoltata pe doua niveluri. La parter se afla zona de zi cu living, dinning, bucatarie si spatii anexe, iar la etaj este amenajata zona de noapte cu trei dormitoare sau doua, un dressing si doua bai. Acest tip de proiect ofera varianta de casa individuala.

Structura de rezistenta a locuintei este in sistem de cadre de beton armat in parter si structura de lemn in etaj. Peretii pentru compartimentarea etajului sunt din gips-carton. Inchiderile perimetrale ale constructiei precum si compartimentarile parterului sunt realizate din panouri simple wallinclusive.

4. Locuinta tip E
Locuinta de acest tip este dezvoltata pe doua niveluri. La parter se afla zona de zi care include living, bucatarie si spatii anexe, iar in mansarda este amenajata zona de noapte cu doua dormitoare si o baie. Acest tip de proiect ofera varianta de casa individuala.

Structura de rezistenta a locuintei este din cadre de beton armat in parter si structura de lemn in etaj. Peretii pentru compartimentarea etajului sunt din gips-carton. Inchiderile perimetrale ale constructiei precum si compartimentarile parterului sunt realizate din panouri simple wallinclusive.

Email: office@magnolia-corbeanca.ro


Copyright 2007 © Andami. Toate drepturile rezervate.